Palvelumme:

Kodit

Kodin remonteista yleisimpiä ovat kylpyhuoneiden, saunojen ja keittiöiden saneeraukset. Usein tarvitaan myös apua kodin valaistukseen tai esteettömyyteen liittyvissä asioissa.

Mikään hanke ei ole liian pieni tai suuri. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kotisi kaipaa muutosta.

Liiketilat, ravintolat, koulutustilat, hoivakodit...

Yritys- ja yhteisöasiakkaitamme ovat mm.:

Heinolan kaupunki, Heinolan Sahakoneet, Heinolan seurakunta, Jyränkölän Setlementti, Koulutuskeskus Salpaus, Lahden Diakoniasäätiö DILA, Mediatalo ESA, Plastep, Ravintola RantaCasino, Rinta-Jouppi, Stora Enso, Suomen Työterveyslääkäriyhdistys.

Loma-asunnot

Vastaako loma-asuntosi kaikilta osin toiveitasi? Olisiko aika uudistaa tilat nykypäivän tarpeita vastaavaan kuntoon?

Teemme loma-asuntojen saneerauksia ja pienempiä muutoksia ympäri vuoden. Mökille saat kauttamme myös vihersuunnittelu- ja pihanrakennuspalveluita. Voit tilata meiltä myös piirustukset uudiskohteeseen. Kysy lisää.

SAMU-palvelu taloyhtiöille

Kun taloyhtiössä on suunnitteilla putkiremontti tai muu saneeraus, on aika kutsua SAMU-asiantuntija paikalle. SAMU-palvelu toteuttaa yksilölliset muutostyöt koko yhtiöön, yhteistyössä kohteen pääurakoitsijan kanssa. 

Saneerauskohteiden asukasmuutokset ovat yleisimmin keittiö-, kylpyhuone- tai estettömyysremontteja. Muutoksista tehdään aina 3D-kuvat, joten tulevat muutokset on helppo hahmottaa etukäteen.