Palvelut

Kodit

Kodin remonteista yleisimpiä ovat kylpyhuoneiden, saunojen ja keittiöiden saneeraukset. Usein tarvitaan myös apua kodin valaistukseen tai esteettömyyteen liittyvissä asioissa.

Mikään hanke ei ole liian pieni tai suuri. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kotisi kaipaa muutosta.

Liiketilat, ravintolat, koulutustilat, hoivakodit...

Yritys- ja yhteisöasiakkaitamme ovat mm.:

Heinolan kaupunki, Heinolan Sahakoneet, Heinolan seurakunta, Jyränkölän Setlementti, Koulutuskeskus Salpaus, Lahden Diakoniasäätiö DILA, Mediatalo ESA, Plastep, Ravintola RantaCasino, Rinta-Jouppi, Stora Enso, Suomen Työterveyslääkäriyhdistys.

Loma-asunnot

Vastaako mökkisi kaikilta osin toiveitasi?  Pelkkä uusi maalipinta ei juuri auta, jos ongelmia on valaistuksessa, säilytystilossa tai vaikka nukkumapaikkojen määrässä.

Teemme loma-asuntojen saneerauksia ja pienempiä muutoksia ympäri vuoden. Mökille saat kauttamme myös vihersuunnittelu- ja piharakennuspalveluita. Voit tilata meiltä myös piirustukset uudiskohteeseen. 

Kysy lisää!

Taloyhtiöt

Onko taloyhtiöön tulossa putkiremontti tai muu isompi saneeraus? Meiltä saat kohteen arkkitehtisuunnittelun. Kauttamme löydät tarvittaessa myös LVIS-suunnittelijat.

Osakas voi tilata myös  yksilöllisen suunnitelman, (esim. keittiö-, kylpyhuone- tai estettömyyskorjaus), jotka toteutetaan taloyhtiön remontin yhteydessä. 

3D-havainnekuvien avulla tuleva koti on helppo hahmottaa etukäteen.