Palvelumme:

Kodit

Kodin remonteista yleisimpiä ovat kylpyhuoneiden, saunojen ja keittiöiden saneeraukset. Usein tarvitaan myös apua kodin valaistukseen tai esteettömyyteen liittyvissä asioissa.

Mikään hanke ei ole liian pieni tai suuri. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kotisi kaipaa muutosta.

Liiketilat, ravintolat, koulutustilat, hoivakodit...

Yritys- ja yhteisöasiakkaitamme ovat mm.:

Heinolan kaupunki, Heinolan Sahakoneet, Heinolan seurakunta, Jyränkölän Setlementti, Koulutuskeskus Salpaus, Lahden Diakoniasäätiö DILA, Mediatalo ESA, Plastep, Ravintola RantaCasino, Rinta-Jouppi, Stora Enso, Suomen Työterveyslääkäriyhdistys.

Loma-asunnot

Vastaako vapaa-ajan kotisi kaikilta osin toiveitasi? Olisiko aika uudistaa tilat nykypäivän tarpeita vastaavaan kuntoon? Pelkkä uusi maalipinta ei juuri auta, jos ongelmia on valaistuksessa, säilytystilossa tai vaikka nukkumapaikkojen määrässä.

Teemme loma-asuntojen saneerauksia ja pienempiä muutoksia ympäri vuoden. Mökille saat kauttamme myös vihersuunnittelu- ja pihanrakennuspalveluita. Voit tilata meiltä myös piirustukset uudiskohteeseen. Kysy lisää.

Muutostyöpalvelut taloyhtiöille

Onko taloyhtiöösi tulossa putkiremontti tai muu isompi saneeraus? Meiltä saat kohteen arkkitehtisuunnittelun. Kauttamme löydät tarvittaessa myös LVIS-suunnittelijat.

Meiltä taloyhtiön osakas voi tilata myös  yksilöllisen asukasmuutossuunnitelman, (esim. keittiö-, kylpyhuone- tai estettömyyskorjaus), jotka toteutetaan taloyhtiön remontin yhteydessä. Muutoksista tehdään myös 3D-kuvat, joten tuleva koti on helppo hahmottaa etukäteen.